fredag 15 maj 2009

Nu har vi gjort en del

Självklart var vi på Peking Pride. Under invigningen rusade vi upp på scen i våra superhjältekläder och där med höjde den goda stämmningen ytterligare. Sen blev det häng hela helgen med poesi, föreläsningar, choklad, fest, snusk o sånt.

På körkompaniets vis- o romansmaraton entrade vi scenen med fjärilar i magen och gav allt. Det blev så jävla uppskattat åh så hade vi skit kul.

1maj firades av oss i Lkpg och vi uppträdde i trädgårdsföreningen m vänsterpartiet som arrangörer. Sol o massa människor, det var så härligt.


En ny låt har vi hunnit med att skriva. Den får ni höra när vi uppträder fredagen den 22/5 kl22 på Poetry Slam SM som nu hålls i Nkpg. http://www.poetryslamsm.se/

4 kommentarer:

  1. Tyvärr måste jag meddela att jag, p.g.a. inre splittringar bland oss groupies (hyser visst agg mot groupie #2), tar en paus från min roll som Stön-groupie. Lycka till med kvällens uppträdande!

    SvaraRadera
  2. Men du Sven, du kan säkert hitta nån annan av alla Stöns groupies att hänga med. Sen när du och dina nyfunna groupievänner ser din antikompisgroupie på spelningar, så kan ni titta åt ett annat håll, du kan kanske till och med tänka
    -Jag känner dig, men orkar inte hälsa,

    sådär fint som Miss universum rappar i sin hit "På tunnelbanan" Det finns alltid sätt att fortsätta sitt groupieskap.

    SvaraRadera
  3. Nu har du haft din paus, Sven.
    Vi ses på nästa spelning!

    SvaraRadera
  4. Ja, kanske, börjar få lite abstinens. När tror ni att nästa spelning blir av då?

    SvaraRadera